Emblémázás

Akár céges munkaruházatról, molinóról, transzparensről vagy display-ről van szó, akár az alkalmazottaknak szánt, illetve a kiemelt üzleti partnereknek készülő exkluzív ajándéktárgyakról, az emblémázás, logózás ma már szinte alapvető elvárás ilyen esetekben. Természetesen cégünk ezen a téren is készséggel áll az Ön rendelkezésére; a különböző nyomási technológiák révén kedvező áron vállaljuk kis- és nagy példányszámban is textilre, fára, fémre, műanyagra, stb. a kívánt emblémázás elkészítését.

Akár céges munkaruházatról, pólókról bögréről, pohárról, vagy display-ről van szó, akár az alkalmazottaknak szánt, illetve az üzleti partnereknek készülő exkluzív ajándéktárgyakról, az emblémázás, logózás ma már szinte alapvető elvárás ilyen esetekben.

Rendezvényekre promóciós ajándéktárgyak, napernyő, esernyő, sátor, irattartó mappa, üvegpohár-emblémázás, (kemény) műanyag pohár, kulacs, korsó és bármilyen hengeres tárgy sem akadály nekünk az emblémázás elkészítésében.

Akár rövid határidővel is készséggel állunk az Ön rendelkezésére; a különböző nyomási technológiák révén kedvező áron vállaljuk kis- és nagy példányszámban is textilre, fára, fémre, műanyagra, stb. a kívánt emblémázás elkészítését.

Reklámajándék emblémázás

A céges reklámajándék emblémázás keretében céges logó, grafika, illetve felirat is elhelyezhető az adott tárgyon. Igény esetén a házhozszállítás is megoldható. Kérje személyre szabott ajánlatunkat.

Az emblémázás során alkalmazott technológiáról

Az emblémázás során alkalmazott eljárást a választott tárgy alapanyaga, formája és mennyisége határozza meg elsődlegesen. Ez lehet szitanyomás, szublimáció vagy transzfer nyomás.

Emblémázás esetén az általunk alkalmazott technológia kiválasztásánál figyelembe vesszük, hogy a legjobb minőségben, a legjobb színtelítettséggel és vonalélességgel jelenjen meg az embléma a kívánt tárgyon!

 

 

 EmblémázásEmblémázás  PólóemblémázásEmblémázásEmblémázásEmblémázásEmblémázottbögreÜvegnyomásFémkulacs emblemázásPoháremblémázásBögreemblémázáspálinkáspohár emblémázás

 

Ingyenes házhoz szállítás !